Bij Corekees geloven wij

Dat investeren in een groene wereld en tegelijkertijd een gezonde winst maken, voor iedereen mogelijk moet zijn.

Wij maken het mogelijk door bomen te planten in gebieden waar een tekort is. Bomen die een heleboel CO₂ uit de lucht halen. Sterker nog, bomen die geld verdienen. Yes, wij planten geldbomen. Het zijn geen magische bomen, maar ze leveren genoeg geld op, dat we zeker weten dat jij ze ook wilt planten.

Via ons platform is het heel makkelijk om te investeren in deze bomen. Spaar bomen voor jezelf, je familie of voor je bedrijf. Spaar ze om klimaatneutraal te leven en werken of om een gezonde winst te maken. Spaar één boom of een hele hoop bomen. Ons maakt het niet uit. Elke boom die wij planten draagt namelijk bij aan een groenere wereld. Willen we dat niet allemaal?


Image

Onze Pongamia boom is niet de enige oplossing

Natuurlijk zijn we super enthousiast over de mogelijkheden van onze Pongamiaboom. Maar we moeten nog steeds minder vlees eten, minder vliegen, vaker met de trein reizen… Je snapt wel waar we heen willen. Met onze hulp is het nét een stuk makkelijker om klimaatneutraal te worden en vooral een stuk leuker...

ONZE RAAD
VAN advies

Onze raad van advies bestaat uit academische leiders op het gebied van duurzaamheid en financiën. De RvA adviseert Corekees op strategisch niveau.

Onze partners

Partners waar we nauw mee samenwerken om een duurzame organisatie op te zetten.