De duurzaam investeren whitepaper

Het wat, waarom en hoe van impact investing
 • Wat is het?
 • Waarom is het belangrijk?
 • Waar moet je op letten?
Download de whitepaper

Deze whitepaper is gratis

Omdat we weten dat we met het delen van kennis onze impact verhogen. Door jou met deze whitepaper te informeren hopen we je ook te kunnen inspireren en je concrete handvatten te geven om te starten met duurzaam beleggen of andere manieren van impact investeren. 

De vragen waar de whitepaper antwoord op geeft

 • Welke strategieën zijn er?
 • Wat voor rendementen kan ik verwachten?
 • Wat zijn de marktvooruitzichten?
 • Wat is het verschil tussen duurzaam investeren op- of buiten de beurs?
 • Hoe breng ik spreiding aan in een duurzame portefeuille?
 • Welke duurzame asset classes zijn er?
 • Wat doen de professionals?
 • Hoe meet je duurzaamheid?
 • Welke rol spelen de SDG’s hierin?
 • Hoe moet je beginnen?

Is dit ook interessant voor mij?

Wil jij risico’s beperken, je rendement verhogen en bijdragen aan een betere wereld? Dan is deze whitepaper wat voor jou! In dit document delen we praktische tips over het integreren van duurzame beleggingen in je portefeuille en manieren waarop jij jouw beleggingen kunt gebruiken om impact te maken!

Download de whitepaper
Image

Waar wacht je nog op?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  ImageImageImage

  Over Corekees

  Corekees is een digitaal financieringsplatform voor nature-based solutions en bedrijven die daarmee innoveren. Het bedrijf is in 2018 gelanceerd door door Nick- en Tamar van Heesewijk (neef en nicht) en maakt investeringen in duurzaamheid economisch aantrekkelijk. De start-up beheert momenteel het kapitaal van 1200 investeerders met een team van 7. Naast honderden particulieren behoren ook succesvolle ondernemingen als Blokker, SHV Energy en Vandebron tot de klantenkring. 
  Download de whitepaper
  ImageImage

  +1000 investeerders gingen je voor

  Kelian Mos
  Kelian Mos
  06/02/2023
  Handig platform om groene investeringen te doen en overzicht te houden op de voortgang van de geplante bomen, gecompenseerde CO2 en je eigen rendement.
  Freek van der Ploeg
  Freek van der Ploeg
  06/02/2023
  Erg tevreden met het platform! Mooie projecten met prima rendement
  Sascha Wolff
  Sascha Wolff
  06/02/2023
  Voor mij een mooie en vooral transparante manier om CO2 te compenseren. Je kunt naast eenmalig ook maandelijks bomen planten. Ik vind dit een erg mooi bedrijfsconcept, het is erg transparant wat ze doen. Bovendien nemen ze je op een hele leuke manier mee met je duurzame investering, door de levensfase van je investering in kaart te brengen en met bijv. de CO2 compensatie meter. Voor mij een mooie manier om mijn vluchten te compenseren. Een mooie duurzame investering, waarbij je locals helpt met werkgelegenheid, en als t goed is komt er ook nog een mooi rendement uit!
  Margo van Gils
  Margo van Gils
  04/02/2023
  Een mooi project waarmee de wereld weer een stukje groener wordt.
  MrKasperveldhuis
  MrKasperveldhuis
  04/02/2023
  Amazing initiative to help reduce your CO² footprint , give something back to nature AND gain some nice financial returns! A win-win situation!
  Justine Bots
  Justine Bots
  03/02/2023
  Een jong en fris team met een missie en een toekomstvisie! Dit laatste gaf bij mij de doorslag om al bij het prille begin van Corkees Pongamia bomen te kopen en later ook direct in te schrijven voor het Olifantengras-project in Kenia. Er wordt goed en open gecommuniceerd in voor en soms in [één mini] tegenspoed. Ik heb ALLE vertrouwen in Corkees!
  Maurits van Leeuwen
  Maurits van Leeuwen
  03/02/2023
  Een mooi rendement en ook nog wat goeds doen voor de wereld! Heb mooi aantal bomen gekocht en een abo voor 1 boom per maand voor de studie van m’n schoonzoon in de toekomst. Het is veel mooier om niet alleen naar rendement te kijken en een mooie planeet is ook een goed rendement!
  Robert Bron
  Robert Bron
  03/02/2023
  Een attractieve manier van impact beleggen waarbij je betrokken blijft door nieuws updates over je eigen Pongamia bomen. De website is duidelijk en de kosten transparant. Nu de opbrengst afwachten.
  sebastiaan de geest
  sebastiaan de geest
  03/02/2023
  Mooi transparant investeringsplatform in enkel duurzame projecten! WIN - WIN
  Stef Hollegie
  Stef Hollegie
  03/02/2023
  Corekees is een manier om.geld duurzaam en positief te beleggen. Ik heb er plezier in de foto's te krijgen van groeiende bomen tot een uiteindelijk volgroeide boom. Want ja, je krijgt regelmatig een update over het groeiproces van de boom waar je in geïnvesteerd hebt. Het is echt leuk om te doen.