De duurzaam investeren whitepaper

Het wat, waarom en hoe van impact investing
 • Wat is het?
 • Waarom is het belangrijk?
 • Waar moet je op letten?
Download de whitepaper

Deze whitepaper is gratis

Omdat we weten dat we met het delen van kennis onze impact verhogen. Door jou met deze whitepaper te informeren hopen we je ook te kunnen inspireren en je concrete handvatten te geven om te starten met duurzaam beleggen of andere manieren van impact investeren. 

De vragen waar de whitepaper antwoord op geeft

 • Welke strategieën zijn er?
 • Wat voor rendementen kan ik verwachten?
 • Wat zijn de marktvooruitzichten?
 • Wat is het verschil tussen duurzaam investeren op- of buiten de beurs?
 • Hoe breng ik spreiding aan in een duurzame portefeuille?
 • Welke duurzame asset classes zijn er?
 • Wat doen de professionals?
 • Hoe meet je duurzaamheid?
 • Welke rol spelen de SDG’s hierin?
 • Hoe moet je beginnen?

Is dit ook interessant voor mij?

Wil jij risico’s beperken, je rendement verhogen en bijdragen aan een betere wereld? Dan is deze whitepaper wat voor jou! In dit document delen we praktische tips over het integreren van duurzame beleggingen in je portefeuille en manieren waarop jij jouw beleggingen kunt gebruiken om impact te maken!

Download de whitepaper
Image

Waar wacht je nog op?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  ImageImageImage

  Over Corekees

  Corekees is een digitaal financieringsplatform voor nature-based solutions en bedrijven die daarmee innoveren. Het bedrijf is in 2018 gelanceerd door door Nick- en Tamar van Heesewijk (neef en nicht) en maakt investeringen in duurzaamheid economisch aantrekkelijk. De start-up beheert momenteel het kapitaal van 1200 investeerders met een team van 7. Naast honderden particulieren behoren ook succesvolle ondernemingen als Blokker, SHV Energy en Vandebron tot de klantenkring. 
  Download de whitepaper
  ImageImage

  +1000 investeerders gingen je voor

  Chris Zimmermann
  Chris Zimmermann
  05/09/2023
  The nature is our future: I have invested in Corekees to support projects to save envirement – we only have one world! :) PS: And maybe I get some money back in a several years down the road...
  Maarten Weber
  Maarten Weber
  24/06/2023
  Waarom vijf sterren, Corekees is eerlijk, open en transparant over de duurzame beleggingen die je er kan doen. Alle informatie staat netjes en in gemakkelijke begrijpbare taal beschreven. De duurzame projecten brengen hoop op een mooie en eerlijke wereld waar je zelf ook nog rendement aan over houd op de lange termijn. Ja de enige kanttekening is dat je rendement pas enkele jaren na bekostigen belegging ontvangt. Dat moet nog komen, maar ik heb er volle vertrouwen in dat wel goed komt. Ik zou Corekees ook zeker aanwijzen voor mensen die voor een beter milieu en voor een duurzame economie strijden. Ik zou ook startende beleggers Corekees ook zeker aanraden( ben er zelf één ), obligatie per stuk kosten zijn voor alle man betaalbaar, zeer duidelijk wat de risico's zijn en wat het kan opleveren. Ze zijn open over samenwerking met verschillende partijen in buitenland waar ze mee in zee gaan. Voor als je graag van tevoren zelfonderzoek doet. En wie wil er nou niet beleggen en de wereld verbeteren in één keer doen. Al met al vind ik jullie toppers en ben benieuwt wat de toekomst brengt!
  Eunice Lammers
  Eunice Lammers
  04/05/2023
  Via vrienden bij Corekees terecht gekomen. Wat een tof bedrijf. Mooie duidelijke website. Ik vond het soort van te mooi om waar te zijn. En vroeg me af hoe het verdienmodel in elkaar zat. Op de website bij elk project wordt heel transparant uitgelegd waar welke cent naar toe gaat. Verder ook leuk dat ze constant nieuwe groene projecten zoeken. Laatst kwamen de bamboebomen voorbij. Benieuwd naar komende projecten. Leuk dat je op de hoogte gehouden wordt over de ontwikkeling van je investeringen, groei van je boom/bamboe en op je dashboard zie je goed wat je impact is. Misschien heb ik het gemist, maar nav de SDGs die de VN in 2015 heeft opgesteld misschien leuk om daar nog iets over te delen? Makkelijke manier om een steentje bij te dragen aan een groene toekomst en daar ook nog een leuk rendement uit te halen.
  Johan van Mook
  Johan van Mook
  20/04/2023
  goed bedrijf, goede communicatie,
  Theo Koning
  Theo Koning
  20/04/2023
  Net klant geworden, mooie site, prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Hopelijk komen er mooie projecten bij voor de toekomsten met verschillende looptijden.
  Maarten van Westen
  Maarten van Westen
  20/04/2023
  Super leuk bedrijf! Leuke projecten, duidelijke informatie, goede klantenservice. Laten we over 10 jaar eens terugblikken op de verdiensten.
  tigro grootjen
  tigro grootjen
  20/04/2023
  Een mooi initiatief op gebied van duurzaam en milieu terwijl het ook geen slechte investering is. Vind dit beter dan de goede doelen die hier bomen planten die natuurmonumenten vervolgens weer om zaagt en de biovergassings in stuurt.
  Harry van Heesewijk
  Harry van Heesewijk
  20/04/2023
  Geld verdienen met verduurzamen. Top!