VACATURE COREKEES 2021

joost commissarisTreeTalks

Corekees (her)opent haar deuren voor twee meeloop/afstudeerstagiaires met ingang van februari 2020. De gouden tip wordt in stijl beloond met een boom.

 

VACATURE

Werk je graag zelfstandig, bezit je doorzettingsvermogen, creatief denkvermogen en houd je van innovatie en vernieuwing? Corekees is op zoek naar stagiaires die verantwoordelijkheid aankunnen, gevoel hebben voor duurzaamheid, ondernemersdrang, investeringen, mee willen denken en hun eigen gewicht kunnen dragen.

Corekees is een jong bedrijf dat (Pongamia)bomen in de markt zet. Aan deze boom groeien noten, waaruit ruwe olie geperst wordt als basis voor groene brandstof; een direct alternatief van fossiele brandstof.

Ben jij in staat een marketingstrategie te bedenken en uit te voeren? Vind je het mooi om doelgroepen te identificeren en benaderen? Word je enthousiast van (social) media, content, contact met partners, journalisten en grote bedrijven? Solliciteer dan op een van de stageplekken bij Corekees.

Kernwoorden: marketing, social media, sales ondernemersdrang, innovatie, energie, zelfstandig, groei, strategie, content, tafeltennis.

–           16 tot 40 uur per week

–           Inclusief Stagevergoeding

–           Centrum Rotterdam (Groot Handelsgebouw)

–           Start: Februari 2021

–           Duur: 10 tot 30 weken (in overleg)

 

Interesse? Stuur een introductie + CV naar planttrees@corekees.com.