Nieuwsoverzicht
TreeTalks

TreeTalks: Ronald van Hees

Claudia Esveldt
27 juni 2023
3 min.
Ronald van Hees

Treetalks: Ronald van Hees

Regelmatig gaan we in gesprek met onze investeerders. We zijn namelijk erg nieuwsgierig naar hun beweegredenen en manieren we hen beter kunnen bedienen. Dit keer spreken we met Ronald van Hees, een sportieve dertiger met een voorliefde voor goed eten en drinken of een lekker potje wielrennen.

Hoi, met wie hebben we het genoegen?

Ronald, 35 jaar oud en samenwonend met mijn vriendin Eva.

Dag Ronald, waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Ede maar in mijn studententijd verhuisd naar Amsterdam. Die studententijd zit er inmiddels alweer een tijdje op, maar er zijn geen redenen om de stad te verlaten…

En hoe zou je jezelf beschrijven in drie woorden?

Dit is lastig om over jezelf te zeggen, dus ik heb even een hulplijn ingeschakeld: het komt erop neer dat ik beschreven wordt als sportieve en zorgzame initiator. 

Als je een superkracht mocht kiezen, wat zou dat zijn, en waarom?

Oneindige energie! Ik heb bewondering voor mensen die elke dag met rammend veel energie er voor gaan.

Is je werk leuk? Zoja, wat doe je precies? Zo nee, waarom niet?

Jazeker, ik werk bij een online veilinghuis waar ik verantwoordelijk ben voor het “slimmer veilen”. Dus meer datagedreven beslissingen nemen om zodoende voor iedereen een betere veiling neer te zetten. Dit draagt dan ook weer bij aan een tweede, derde of misschien wel tiende leven van het product wat wij veilen. Lekker duurzaam!

En, wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Lastig kiezen tussen goed eten en drinken of wielrennen. Het kan namelijk erg goed gecombineerd worden… In de ochtend een mooie ronde fietsen met vrienden en ’s avonds lekker uit eten met mijn vriendin.

Wat vind je daar zo leuk aan?

Elk jaar heb ik met een groep vrienden als doel een mooie tocht door een gebergte ergens in Europa te maken. Vorig jaar was dat de Marmotte in de Franse Alpen en over een paar weken gaan we naar de Dolomieten. Het traject er naartoe is mooi, elkaar aansporen om te trainen en samen mooie tochten maken. De toer door de bergen is zwaar maar oh zo mooi! En wat betreft het culinaire.. Als je in Amsterdam woon is het niet lastig om een lekker restaurant te vinden. Samen met Eva heb ik nog een hele lijst goede restaurants af te gaan. Vervelende is dat er alleen maar meer nieuwe restaurants bijkomen, dus het tempo moet omhoog..

He wat vervelend nou 😉 Waar kunnen we jou nog meer voor wakker maken?

Dat is niet echt nodig… Ik ben zo moeilijk weer in slaap te krijgen. Maar als het echt moet, dan zou ik nog heel graag het Noorderlicht zien ergens in Noord-Noorwegen en daarna een mooie hike maken om de zonsopgang te kunnen aanschouwen.

Hoe ben je bij Corekees terecht gekomen en waarom heb je bij ons geïnvesteerd?

Geen idee eigenlijk. Ik denk via LinkedIn omdat ik wat mensen in mijn netwerk heb die Corekees noemden in een post, echt precies weet ik het niet meer. Daarnaast zijn wij thuis veel bezig met duurzaamheid, eten we geen vlees, reed ik elektrisch (inmiddels heb ik mijn auto weer ingeleverd bij mijn werkgever) en proberen we op onze uitstoot te letten. Dus alles bij elkaar klikt dit wel.

Investeer je ook ergens anders?

Yes, bij NL Investeert kies ik af en toe een groen project uit. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk in duurzame indexfondsen de beleggen.

Lekker bezig man! Wat zouden we voor jou kunnen doen om Corekees beter te maken?

Als je aan meerdere projecten meedoet, dan zou het leuk zijn om je totale CO2 compensatie te zien is ten opzichte van de jaarlijkse uitstoot van de gemiddelde Nederlander. Nu is dit per project, maar dit zou ook te regelen moeten zijn in het totaal lijkt me. Dan heb je toch net iets meer inzicht..

Goede! Gaan we doorgeven aan onze developers. In de tussentijd willen we je bedanken voor je tijd en openhartigheid. Als bedankje voor je deelname krijg je van ons een boom cadeau.

Ah te gek, dankjewel!

Ben je Corekees investeerder en wil je zelf ook meedoen aan TreeTalks? Volg dan de stappen bij deze link om je aan te melden en kans te maken op een TreeTalks interview én een gratis boom! 

 

Deel deze post