Nieuwsoverzicht
TreeTalks

TreeTalks: Roel van der Beek

Claudia Esveldt
27 december 2022
3 min.
Image

Regelmatig gaan we in gesprek met onze investeerders. We zijn immers erg nieuwsgierig naar hun beweegredenen. Dit keer spreken we met Roel van der Beek, een reislustige avonturier die met zijn gezin naar Noorwegen vertrok en daar optimaal geniet van het buitenleven.

Hoi, met wie hebben we het genoegen?
Roel van der Beek, 37 jaar, getrouwd met Caroline, 32 jaar en we hebben samen een zoontje Kjell bijna 3 jaar en een Drentsche patrijshond.

Hi Roel, waar kom je vandaan?
Eigenlijk weet ik dat zelf niet meer omdat we nogal eens verhuizen… Maar, op dit moment zijn we woonachtig in Bergen, Noorwegen.

 Hoe zou je jezelf beschrijven in drie woorden?
Sportief en avontuurlijk. Ik hou wel van een uitdaging en twijfel niet maar het is gewoon doen wat je het liefste wilt.

 Als je een superkracht mocht kiezen, wat zou dat zijn, en waarom?
Soms zou ik willen dat ik mezelf in tweeën kan opdelen. 1 persoon voor de serieuze zaken en de ander voor alle fun. Maar even teleporteren naar vrienden zou ook wel tof zijn.

 Is je werk leuk? Zo ja, wat doe je precies?
Op dit moment ben ik dus woonachtig in Noorwegen. Hier ben ik afdelingsleider van een banketbakkerij van een groot bedrijf. Heb de leiding over 12 werknemers. Een enorm leuke en vette uitdaging. Maar soms ook vermoeiend. Ik ben sinds 1 september 2022 hier begonnen maar langzaam krijg ik alle controle over het schip.

 En, wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Ik ben graag buiten. In Nederland deed ik aan survivalsport wat hier helaas niet mogelijk is. Maar ik ga graag kajakken, klimmen, wandelen en Skiën.

 Wat vind je daar zo leuk aan?
Natuur en buiten zijn is goed voor je. En natuurlijk een beetje uitdaging en spanning opzoeken.

 Waar kunnen we jou voor wakker maken?
No way, alles kan wachten tot ik wakker ben.

 Ok, vooruit. Hoe ben je bij Corekees terecht gekomen en waarom heb je bij ons geïnvesteerd?
Ik zag via Facebook een advertentie voorbij komen en ben toen op onderzoek uitgegaan. Ik ging onder andere met een vriend in gesprek die al had geïnvesteerd. Na wat twijfelen heb ik het toch gedaan.

Waarom?
Toen ik 16 was en net begon met werken was ik al bezig met mijn geld slim en goed te plaatsen. Toen kreeg je nog 4,5% rente bij de bank. Nu was ik ook al een tijdje opzoek naar een goed concept…

En dat vond je bij Corekees?
Ik ben natuurlijk pas een half jaar bezig, maar ik heb wel een goed gevoel bij Corekees. Het geeft aan meerdere partijen voordeel. Naast dat ik natuurlijk mijn rendement krijg, help ik ook de Aarde duurzamer worden, de bevolking waarmee Corekees in zee gaat en Corekees zelf. Eigenlijk een optelsom waar we allemaal beter van worden…  

 Zeker weten! Investeer je ook ergens anders?
Ja ik heb wat geld in cryptocurrency gezet, totaal tegenstrijdig en niet duurzaam maar goed het zijn bepaalde keuzes die je maakt.

 Wat zouden we voor jou kunnen doen om Corekees beter te maken?
Ik vind de projecten heel tof en zou graag in meer verschillende projecten willen investeren. Ook mis ik wat informatie over het Olifantengras..

Welke informatie zou je nog willen zien?
Ik zou voor Olifantsgras graag meer updates op m’n dashboard willen zien, zodat ik kan volgen wat er gebeurt, net zoals bij het bomen project.

Dank voor deze feedback. Gaan we regelen! Welke vraag heb ik niet gesteld die ik wel had moeten stellen?
Je hebt me niet gevraagd wat m’n motto is…

Ok, wat is je motto?
Live your life!

Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn, Roel! Dankjewel voor het leuke interview en heel veel succes in Noorwegen! Als bedankje voor je tijd en moeite krijgen je van ons een boom cadeau! Ben je Corekees investeerder en wil je zelf ook meedoen aan TreeTalks? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

 

Deel deze post