Nieuwsoverzicht
TreeTalks

TREETALKS: NIELS HARFTERKAMP

Claudia Esveldt
11 november 2021
Interview investeerder

Treetalks: “Waarom ik bij Corekees investeer”

Regelmatig zetten we een Corekees klant in het zonnetje! Dit keer is Niels aan de beurt.. Niels is een nieuwe klant van Corekees en investeert dus pas net!

 

Goedemorgen, met wie hebben we het genoegen?

Mijn naam is Niels Harfterkamp. Ik ben 23 jaar oud en woon sinds dit jaar op mezelf in Gouda. Dat bevalt heel erg.. Althans, op het wassen na dan… 😉 In het dagelijks leven sta ik graag in de sportschool en ik volg op dit moment de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam.

 

Wat zijn jouw interesses?

Voetballen! Zelf voetbal ik op redelijk hoog niveau. Ik haal er veel plezier uit om samen met het team wat te bereiken. Daarnaast hou ik ook van stappen of af en toe een festival pakken! Denk aan Awakenings en DGTL, waar ik jaarlijks met mijn vrienden naartoe ga.

 

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben via een vriend bij Corekees terecht gekomen. Hij investeerde zelf al en was heel enthousiast over het combineren van investeren met duurzaamheid. Investeren was een onderwerp waar ik al langer mee bezig was en me steeds meer in verdiepte. Toen ik de site van Corekees las en zag hoe investeren en duurzaamheid bij elkaar kwamen was ik om. Toen heb ik direct een abonnement afgesloten!

 

Waarom heb je bij Corekees geïnvesteerd?

Ik heb bij Corekees geïnvesteerd omdat de klimaat crisis steeds groter begint te worden, en er echt heel veel moet gebeuren om dit terug te draaien. Ik denk dat het steeds belangrijker gaat worden om te verduurzamen. Het idee om je CO2 uitstoot te compenseren en tegelijkertijd geld te verdienen klinkt voor mij als een perfecte manier om tegelijkertijd wat te doen voor het klimaat en m’n eigen toekomst!

 

Wat hoop je te halen uit je investering bij Corekees?

Het gaat mij voornamelijk om de CO2 compensatie. Ik vind het belangrijk om vooruit te denken omdat we maar één keer gebruik kunnen maken van deze wereld. We moeten er een beetje zuinig op zijn.. Dat je daarnaast ook nog rendement krijgt over het geïnvesteerde bedrag is natuurlijk ook erg fijn! Zo ben ik op lange termijn bezig met het klimaat en mijn eigen portemonnee.

 

Dankjewel voor dit interview, Niels.. We gaan je op onze website zetten en geven je als bedankje een boom cadeau!

Hahahaha, yes. Dankjewel! 

Deel deze post