Nieuwsoverzicht
Duurzaamheid

STOPPEN VOOR MIJN VIJFTIGSTE

joost commissaris
4 november 2020
Image

Stoppen Voor Mijn Vijftigste? Dat klinkt mij toch een partij interessant in de oren. Maar waar komt dit vandaan en wat heeft Corekees hiermee te maken? Dat zal ik in de onderstaande alinea’s haarfijn uitleggen.

De volledige blog

Stoppen Voor Mijn Vijftigste

Stoppen Voor Mijn Vijftigste is een blogwebsite met als doel: stoppen met werken voor je vijftigste. Wat begon uit frustratie over de lage rente op de spaarrekening groeide uit tot hobby met dat doel voor ogen.

De site is opgericht met meerde doelen. Zo is het een stok achter de deur om het doel van stoppen voor je vijftigste te bereiken, heel goed idee als je het mij vraagt. Op deze manier houdt hij zichzelf daadwerkelijk aan het plan. Verder is het voornamelijk bedoeld om de lezers te informeren, vermaken en enthousiasmeren.

Stoppen voor mijn vijftigste over Corekees

De blog is geschreven met de insteek om CO2 te compenseren zonder dat het geld kost. De schrijver vertelt wat Corekees doet en wat er bijzonder is aan het bedrijf. Vervolgens gaat hij in op de hoeveelheid CO2 die een (Pongamia)boom compenseert. In detail bespreekt hij zijn visie over de betrouwbaarheid van Corekees en de uitkering van het rendement. Het is mooi om te lezen dat schrijver alles schrijft met een kritische en realistische blik. Tot slot eindigt hij met een aantal alinea’s over wat de schrijver momenteel investeert in Corekees en waarom. Eén van mijn favoriete stukjes uit de blog:

Ik ga niet zomaar roepen: “Koop hier jouw geldboom!” of “Dit is de perfecte investering!”. Er zitten best wel wat risico’s aan deze investering. Hoe zit het juridisch in elkaar? Wat als er iets met die bomen gebeurt? En is het zaakje wel te vertrouwen? Op al deze vragen ga ik graag in, want ik had exact dezelfde vragen.

Wat vond ik van het stuk?

Ik vond het al met al een erg leuk en informatief stuk om te lezen. Het is leuk om te lezen als je meer wilt weten over Corekees, maar ook als je bijvoorbeeld zelf ook al een aantal kritische vragen had.  Voor deze vragen kun je natuurlijk ook naar onze Help-pagina, maar het is voor de afwisseling wel goed om eens antwoord van iemand anders te krijgen.

Lees de volledige blogpost hier! 

– Joost Commissaris –

Deel deze post