Investeer in de toekomst van je (klein)kind

plant bomen

Zou je graag iets willen doen voor de toekomst van je (klein)kind? Geef een Corekees bos cadeau! De bomen die wij samen met jou planten groeien met je (klein)kind mee en leveren op termijn op een mooi rendement op. Lees verder om te weten hoe.

Bepaal zelf met welk doel je plant: studeren, rijbewijs, scooter, een bijdrage voor een eigen huis of gewoon een CO2-neutrale toekomst en een mooi zakcentje? De keuze is aan jou. Begin vandaag met sparen en geef ze op hun 18e of 21e verjaardag niet alleen een bos maar ook het rendement cadeau.

Waarom investeren in bomen?

Je geeft om de toekomst van je (klein)kind. Door met Corekees Pongamia bomen te planten zorg je ervoor dat zijn of haar toekomst CO2-neutraal is terwijl je ondertussen ook nog een mooi bedrag bij elkaar spaart.
Image

Rendement

De noten die aan deze bomen groeien worden elk jaar geoogst en verkocht. Dit levert een verwacht jaarlijks rendement van 7,8% op. 
Image

CO2-compensatie

Eén boom haalt jaarlijks 44kg CO2 uit de lucht. Dat staat gelijk aan 338 km met de auto!
Image

Volg je bomen

Volg de opbrengsten en CO2-compensatie van de bomen in ons investerings­dashboard.
Image

Bereik je doelen

Spaar voor een rijbewijs, een scooter, of een CO2-neutrale toekomst. De keuze is aan jou.

Voordelen van sparen met bomen

In een wereld met hoge inflatie en lage spaarrentes loont het eigenlijk niet meer om geld op de bank te laten staan. Tegelijkertijd wil je de toekomstige generatie toch iets mee geven. Daarom kun je bij ons sparen in bomen. Niet alleen symbolisch een mooi geschenk, maar met een verwacht jaarlijks rendement van 7,8% ook nog eens vele malen lucratiever dan je geld zien verdampen op een spaarrekening.
Download de informatiebrochure
Image

Binnen no time geregeld

Bomen planten voor de (klein)kinderen is niet alleen duurzaam maar ook heel gemakkelijk. In vier simpele stappen ben je klaar.

 • Log in op jouw Corekees Dashboard

  Of registreer als je nog geen account hebt.

 • Klik op investeren

  In het dashboard klik je op 'investeren' en selecteer je 'abonnement' of 'eenmalig' onder het kopje 'type investering'. Hierna is de enige keuze die je nog hoeft te maken hoeveel bomen je wilt planten.

 • Achterover leunen

  Dat was het! Alles wat jij nu nog hoeft te doen is achterover leunen en wachten totdat het eerste rendement uitgekeerd wordt. Je kunt dit bedrag gebruiken om meer bomen te planten, of het uit laten keren voor rekening van je (klein)kind.

 • Overdragen

  Zodra de begunstigde 18 wordt, kun je de gespaarde bomen overdragen. Wanneer een bestaande obligatiehouder zijn of haar bomen verkoopt rekent Corekees een transactiefee van 2%. Wanneer de bomen overgedragen worden naar een kind of kleinkind brengen wij deze kosten echter niet in rekening!

Investeer in bomen
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  Kelian Mos
  Kelian Mos
  06/02/2023
  Handig platform om groene investeringen te doen en overzicht te houden op de voortgang van de geplante bomen, gecompenseerde CO2 en je eigen rendement.
  Freek van der Ploeg
  Freek van der Ploeg
  06/02/2023
  Erg tevreden met het platform! Mooie projecten met prima rendement
  Sascha Wolff
  Sascha Wolff
  06/02/2023
  Voor mij een mooie en vooral transparante manier om CO2 te compenseren. Je kunt naast eenmalig ook maandelijks bomen planten. Ik vind dit een erg mooi bedrijfsconcept, het is erg transparant wat ze doen. Bovendien nemen ze je op een hele leuke manier mee met je duurzame investering, door de levensfase van je investering in kaart te brengen en met bijv. de CO2 compensatie meter. Voor mij een mooie manier om mijn vluchten te compenseren. Een mooie duurzame investering, waarbij je locals helpt met werkgelegenheid, en als t goed is komt er ook nog een mooi rendement uit!
  Margo van Gils
  Margo van Gils
  04/02/2023
  Een mooi project waarmee de wereld weer een stukje groener wordt.
  MrKasperveldhuis
  MrKasperveldhuis
  04/02/2023
  Amazing initiative to help reduce your CO² footprint , give something back to nature AND gain some nice financial returns! A win-win situation!
  Justine Bots
  Justine Bots
  03/02/2023
  Een jong en fris team met een missie en een toekomstvisie! Dit laatste gaf bij mij de doorslag om al bij het prille begin van Corkees Pongamia bomen te kopen en later ook direct in te schrijven voor het Olifantengras-project in Kenia. Er wordt goed en open gecommuniceerd in voor en soms in [één mini] tegenspoed. Ik heb ALLE vertrouwen in Corkees!
  Maurits van Leeuwen
  Maurits van Leeuwen
  03/02/2023
  Een mooi rendement en ook nog wat goeds doen voor de wereld! Heb mooi aantal bomen gekocht en een abo voor 1 boom per maand voor de studie van m’n schoonzoon in de toekomst. Het is veel mooier om niet alleen naar rendement te kijken en een mooie planeet is ook een goed rendement!
  Robert Bron
  Robert Bron
  03/02/2023
  Een attractieve manier van impact beleggen waarbij je betrokken blijft door nieuws updates over je eigen Pongamia bomen. De website is duidelijk en de kosten transparant. Nu de opbrengst afwachten.
  sebastiaan de geest
  sebastiaan de geest
  03/02/2023
  Mooi transparant investeringsplatform in enkel duurzame projecten! WIN - WIN
  Stef Hollegie
  Stef Hollegie
  03/02/2023
  Corekees is een manier om.geld duurzaam en positief te beleggen. Ik heb er plezier in de foto's te krijgen van groeiende bomen tot een uiteindelijk volgroeide boom. Want ja, je krijgt regelmatig een update over het groeiproces van de boom waar je in geïnvesteerd hebt. Het is echt leuk om te doen.