Investeer in de toekomst van je (klein)kind

Met duurzame projecten die impact maken
Download de duurzaam investeren whitepaper

WAAROM GROEN SPAREN VOOR JE (KLEIN)KIND LOONT

Je (klein)kinderen hebben de toekomst, maar hoe deze eruit ziet is onzeker. Er gebeurt veel in onze wereld: de gevolgen van klimaatverandering worden steeds meer zichtbaar en er is veel politieke onrust. 

Toekomstige generaties krijgen veel voor hun kiezen: van stijgende prijzen tot een stijgende zeespiegel. Als (groot)ouder wil je je kinderen een stukje zekerheid meegegeven en ook meehelpen aan een groene toekomst. 

Bij Corekees kan je daarom beleggen in projecten die op verschillende vlakken een positieve impact maken: duurzaam, sociaal en financieel. Hiermee spaar je een mooie portefeuille voor (klein)kind bij elkaar en profiteren ze jaarlijks van een rendement.

Ontdek alle projecten
Image

DUURZAAM INVESTEREN BIJ COREKEES

 • In slechts 2 twee minuten starten met investeren in duurzame projecten
 • Voor iedereen toegankelijk: investeren kan al vanaf €22,50
 • Geld verdienen terwijl je de wereld groener én beter maakt

Onze investeer­ders aan het woord

Image
Chris Zimmermann
Chris Zimmermann
05/09/2023
The nature is our future: I have invested in Corekees to support projects to save envirement – we only have one world! :) PS: And maybe I get some money back in a several years down the road...
Maarten Weber
Maarten Weber
24/06/2023
Waarom vijf sterren, Corekees is eerlijk, open en transparant over de duurzame beleggingen die je er kan doen. Alle informatie staat netjes en in gemakkelijke begrijpbare taal beschreven. De duurzame projecten brengen hoop op een mooie en eerlijke wereld waar je zelf ook nog rendement aan over houd op de lange termijn. Ja de enige kanttekening is dat je rendement pas enkele jaren na bekostigen belegging ontvangt. Dat moet nog komen, maar ik heb er volle vertrouwen in dat wel goed komt. Ik zou Corekees ook zeker aanwijzen voor mensen die voor een beter milieu en voor een duurzame economie strijden. Ik zou ook startende beleggers Corekees ook zeker aanraden( ben er zelf één ), obligatie per stuk kosten zijn voor alle man betaalbaar, zeer duidelijk wat de risico's zijn en wat het kan opleveren. Ze zijn open over samenwerking met verschillende partijen in buitenland waar ze mee in zee gaan. Voor als je graag van tevoren zelfonderzoek doet. En wie wil er nou niet beleggen en de wereld verbeteren in één keer doen. Al met al vind ik jullie toppers en ben benieuwt wat de toekomst brengt!
Eunice Lammers
Eunice Lammers
04/05/2023
Via vrienden bij Corekees terecht gekomen. Wat een tof bedrijf. Mooie duidelijke website. Ik vond het soort van te mooi om waar te zijn. En vroeg me af hoe het verdienmodel in elkaar zat. Op de website bij elk project wordt heel transparant uitgelegd waar welke cent naar toe gaat. Verder ook leuk dat ze constant nieuwe groene projecten zoeken. Laatst kwamen de bamboebomen voorbij. Benieuwd naar komende projecten. Leuk dat je op de hoogte gehouden wordt over de ontwikkeling van je investeringen, groei van je boom/bamboe en op je dashboard zie je goed wat je impact is. Misschien heb ik het gemist, maar nav de SDGs die de VN in 2015 heeft opgesteld misschien leuk om daar nog iets over te delen? Makkelijke manier om een steentje bij te dragen aan een groene toekomst en daar ook nog een leuk rendement uit te halen.
Johan van Mook
Johan van Mook
20/04/2023
goed bedrijf, goede communicatie,
Theo Koning
Theo Koning
20/04/2023
Net klant geworden, mooie site, prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Hopelijk komen er mooie projecten bij voor de toekomsten met verschillende looptijden.
Maarten van Westen
Maarten van Westen
20/04/2023
Super leuk bedrijf! Leuke projecten, duidelijke informatie, goede klantenservice. Laten we over 10 jaar eens terugblikken op de verdiensten.
tigro grootjen
tigro grootjen
20/04/2023
Een mooi initiatief op gebied van duurzaam en milieu terwijl het ook geen slechte investering is. Vind dit beter dan de goede doelen die hier bomen planten die natuurmonumenten vervolgens weer om zaagt en de biovergassings in stuurt.
Harry van Heesewijk
Harry van Heesewijk
20/04/2023
Geld verdienen met verduurzamen. Top!

WAAROM BELEGGEN VOOR JE (KLEIN)KIND BIJ COREKEES?

Je geeft om de toekomst van je (klein)kind. Door met Corekees te beleggen in duurzame projecten zorg je ervoor dat zijn of haar toekomst CO2-neutraal is terwijl je ondertussen ook een mooi bedrag bij elkaar spaart.
Image

Rendement

Al onze projecten zijn geselecteerd op hun positieve impact, zowel op natuurlijk, sociaal als financieel gebied. Hierdoor ontvang je jaarlijks een sterk rendement op je investering.
Image

CO2-compensatie

Met jouw investering in een of meerdere duurzame projecten help je mee aan een CO2-neutrale en schone toekomst voor je (klein)kind. 
Image

Overzichtelijk

Met ons investeringsdashboard volg je je investering en de positieve impact die je maakt.
Image

Ongemerkt veel sparen

Door periodiek te beleggen voor je (klein)kind spaar je ongemerkt een mooi bedrag bij elkaar met een jaarlijks rendement.
Image

Bepaal zelf je spaardoel

Spaar voor een rijbewijs, een huis, of een CO2-neutrale toekomst. De keuze is aan jou.
Image

Beleggingsrisico’s mitigeren

Bij Corekees kan je in verschillende projecten investeren waardoor je minder vatbaar bent voor de risico’s die beleggen met zich mee brengt.

Onze duurzame investerings­projecten

Ontdek de voordelen van onze duurzame beleggingsprojecten.

Grondstof
beschikbaar
Image

Project Bamboe

Investeren in Bamboe 🎋

Een bosbouwproject in Portugal dat Europese bamboe produceert voor CO2 compensatie en als duurzame grondstof voor industriële fabrikanten.

Portugal
Looptijd 15 jaar
6,7% verwacht ROI
  Voedsel
  Beschikbaar
  Image

  Project Amazone

  Investeren in regeneratieve landbouw 🌿

  Een regeneratief landbouwproject in Brazilië waarbij we klimaatpositief voedsel verbouwen, duurzaam hardhout planten en pionieren met een nieuw verdienmodel voor herstel van het Amazonegebied.

  Brazilië
  Looptijd 17 jaar
  7,3% verwacht ROI
  Biodiversiteit
  beschikbaar
  Image

  Project Bijenkast

  Investeren in bijenkasten 🐝

  Een biodiversiteitsproject met sociale impact. We verdelen bijenkasten onder Keniaanse boeren. Deze ontvangen zij als een microkrediet die ze met de oogstopbrengsten van de kasten afbetalen.

  Kenia
  Looptijd 7 jaar
  3,2% verwacht ROI

  MAAK EEN POSITIEVE IMPACT MET JOUW BELEGGING

  In een wereld met hoge inflatie en lage spaarrentes loont het eigenlijk niet meer om geld op de bank te laten staan. Tegelijkertijd wil je de toekomstige generatie toch iets mee geven. 

  Daarom kan je bij ons investeren in duurzame obligaties die een sterk rendement uitkeren en bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Met je belegging maak je ook impact op de financiële toekomst van (klein)kind.

  Meer leren over duurzaam investeren
  Image

  Hoe het werkt

  Duurzaam beleggen voor jouw (klein)kind geeft niet alleen een goed gevoel, het is ook nog eens heel gemakkelijk. In vier simpele stappen maak je vandaag een start:

  • Log in op jouw Corekees Dashboard

   Of registreer als je nog geen account hebt.

  • Kies jouw gewenste project

   In het dashboard kan je uit de verschillende projecten kiezen. Lees je goed in en kies voor het project wat je het meeste aanspreekt.

  • Investeren

   Klik vervolgens op 'investeren' en onder het kopje 'type investering' selecteer je 'abonnement’ of ‘eenmalige investering’. Hier kies je ook het aantal obligaties.

  • Blik op de toekomst

   Dat was het! Alles wat jij nu nog hoeft te doen is achterover leunen en wachten totdat het eerste rendement uitgekeerd wordt. Je kunt dit bedrag gebruiken om meer obligaties te kopen, of het uit te laten keren op de rekening van je (klein)kind.

  • Overdragen

   Zodra je (klein)kind 18 jaar wordt, kun je het gespaarde bedrag overdragen.

  Start met investeren
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

   Voor­delen van invest­eren bij Corekees

   Download Whitepaper
   Image

   Ontvang regelmatige projectupdates

   en krijg voorrang bij de lancering van nieuwe projecten
   Image

   Ontvang verwachte rendementen

   van gemiddeld 6,7% tot 8,5% per jaar
   Image

   Compenseer je CO2-uitstoot

   En word klimaatneutraal
   Image

   24/7 inzicht in jouw investering

   via jouw persoonlijke dashboard
   ImageImageImage

   Over Corekees

   Corekees gelooft dat beleggen in duurzaamheid beloond moet worden. Daarom bieden we jou op ons platform de mogelijkheid om geld te verdienen door te beleggen in duurzame projecten. Ons grootste project is gericht op het planten van Pongamiabomen in natuurgebieden in Paraguay die langer dan 10 jaar geleden ontbost zijn. De noten van deze bomen worden elk jaar geoogst en vormen de basis van jouw duurzame rendement. 

   Download whitepaper
   ImageImage