Investeer in de toekomst van je (klein)kind

plant bomen

Zou je graag iets willen doen voor de toekomst van je (klein)kind? Geef een Corekees bos cadeau! De bomen die wij samen met jou planten groeien met je (klein)kind mee en leveren op termijn op een mooi rendement op. Lees verder om te weten hoe.

Bepaal zelf met welk doel je plant: studeren, rijbewijs, scooter, een bijdrage voor een eigen huis of gewoon een CO2-neutrale toekomst en een mooi zakcentje? De keuze is aan jou. Begin vandaag met sparen en geef ze op hun 18e of 21e verjaardag niet alleen een bos maar ook het rendement cadeau.

Waarom investeren in bomen?

Je geeft om de toekomst van je (klein)kind. Door met Corekees Pongamia bomen te planten zorg je ervoor dat zijn of haar toekomst CO2-neutraal is terwijl je ondertussen ook nog een mooi bedrag bij elkaar spaart.
Image

Rendement

De noten die aan deze bomen groeien worden elk jaar geoogst en verkocht. Dit levert een verwacht jaarlijks rendement van 7,8% op. 
Image

CO2-compensatie

Eén boom haalt jaarlijks 44kg CO2 uit de lucht. Dat staat gelijk aan 338 km met de auto!
Image

Volg je bomen

Volg de opbrengsten en CO2-compensatie van de bomen in ons investerings­dashboard.
Image

Bereik je doelen

Spaar voor een rijbewijs, een scooter, of een CO2-neutrale toekomst. De keuze is aan jou.

Voordelen van sparen met bomen

In een wereld met hoge inflatie en lage spaarrentes loont het eigenlijk niet meer om geld op de bank te laten staan. Tegelijkertijd wil je de toekomstige generatie toch iets mee geven. Daarom kun je bij ons sparen in bomen. Niet alleen symbolisch een mooi geschenk, maar met een verwacht jaarlijks rendement van 7,8% ook nog eens vele malen lucratiever dan je geld zien verdampen op een spaarrekening.
Download de informatiebrochure
Image

Binnen no time geregeld

Bomen planten voor de (klein)kinderen is niet alleen duurzaam maar ook heel gemakkelijk. In vier simpele stappen ben je klaar.

 • Log in op jouw Corekees Dashboard

  Of registreer als je nog geen account hebt.

 • Klik op investeren

  In het dashboard klik je op 'investeren' en selecteer je 'abonnement' of 'eenmalig' onder het kopje 'type investering'. Hierna is de enige keuze die je nog hoeft te maken hoeveel bomen je wilt planten.

 • Achterover leunen

  Dat was het! Alles wat jij nu nog hoeft te doen is achterover leunen en wachten totdat het eerste rendement uitgekeerd wordt. Je kunt dit bedrag gebruiken om meer bomen te planten, of het uit laten keren voor rekening van je (klein)kind.

 • Overdragen

  Zodra de begunstigde 18 wordt, kun je de gespaarde bomen overdragen. Wanneer een bestaande obligatiehouder zijn of haar bomen verkoopt rekent Corekees een transactiefee van 2%. Wanneer de bomen overgedragen worden naar een kind of kleinkind brengen wij deze kosten echter niet in rekening!

Investeer in bomen
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  matthys noorden
  matthys noorden
  2022-10-11
  Groen mag best wat opleveren! Wij hebben de footprint van onze kids (tot hun 18e) gecompenseerd en de verdienste stoppen we in hun studiepotje. Dubbelwinst. Het persoonlijk contact is verfrissend en ik heb in mijn omgeving al zeker 3 anderen tot investeren gekregen.
  Timon Stolk
  Timon Stolk
  2022-10-08
  Leuke manier van duurzaam investeren. Ze hebben een leuk verhaal en nemen je goed mee in het proces op je eigen dashboard
  Tjerk De Laat
  Tjerk De Laat
  2022-09-24
  Mooi duurzaam initiatief. Erg creatief idee waar wij wel van houden. Goede informatie en makkelijk overzichtelijk platform. Als gezin zowel bomen als olifantengras aangekocht. Nieuwsgierig naar nog meer mooie duurzame initiatieven ūüĆ≥
  thijs koers
  thijs koers
  2022-09-23
  Helder en open initiatief voor een betere wereld
  Danny
  Danny
  2022-06-27
  Mooi en goed duurzaam doel, heldere ambities en een sprankelend, jong en energiek bedrijf! Naast het goede gevoel om in iets duurzaams te investeren voor nu en de toekomst, is ook het rendement aantrekkelijk. Een echte win-win wat mij betreft!
  Irvin den Boer
  Irvin den Boer
  2022-06-25
  Voor mij een mooie manier om mijn vluchten te compenseren. Je wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Fijne organisatie.
  Roel van der Beek
  Roel van der Beek
  2022-06-24
  Mooi om middels een duurzame en groene oplossing een mooi rendement te krijgen.
  Harry Hees
  Harry Hees
  2022-05-24
  Investeren in Corekees is niet duur, maar duurzaam. Omdat het een lange termijn investering is.
  Onno van Mulken
  Onno van Mulken
  2022-04-28
  Ik hou van het idee achter Corekees en de professionele manier waarop ze het uitvoeren. Het is een heel toegankelijke manier om je CO2-uitstoot te compenseren en ontbossing tegen te gaan door het (maandelijks) kopen van obligaties. Hiermee leen je het enthousiaste team van Corekees geld om Pongamia bomen te planten. Deze bomen nemen veel CO2 op en produceren nootjes waarvan biobrandstof en veevoeder wordt gemaakt. De bomen blijven 20 jaar jouw eigendom en gedurende die tijd compenseer je CO2, ontvang je rendement, steun je de lokale bevolking en kun je de groei van je bomen volgen vanaf je persoonlijke dashboard.