DUURZAAMHEID MET FINANCIEEL RENDEMENT

Laat onze bomen het werk doen.
Download de brochure

Waarom investeren in bomen?

Onze bomen leveren geld op en maken daardoor de wereld én jouw portemonnee een stukje duurzamer. Eén boom kost €20,- en levert het volgende op:

Image

Rendement

Wij planten bomen met economische waarde. De noten van de boom worden elk jaar geoogst en verkocht. De winst daarvan keren we uit aan de boomeigenaar (7,8% rendement per boom per jaar).
Image

CO2-compensatie

Eén boom haalt jaarlijks 44kg CO2 uit de lucht. Dat staat gelijk aan 338km rijden met de auto!
Image

Volg je bomen

Je kunt je opbrengsten en CO2-compensatie van je bomen volgen op jouw persoonlijke investerings­dashboard.

Wat is Corekees?

Corekees gelooft dat investeringen in duurzaamheid beloond moeten worden. Daarom bieden we jou op ons platform de mogelijkheid om geld te verdienen door te investeren in duurzame projecten. Ons huidige project is gericht op het planten van Pongamiabomen in natuurgebieden in Paraguay die langer dan 10 jaar geleden ontbost zijn.
Meer over project pongamia
Image

Binnen no time geregeld

Een Corekees-investering is niet alleen duurzaam maar ook heel gemakkelijk. In drie simpele stappen ben je klaar.

 • Log in op jouw Corekees Dashboard

  Of registreer als je nog geen account hebt.

 • Klik op investeren

  In het dashboard klik je op 'investeren' en selecteer je 'abonnement' of 'eenmalig' onder het kopje 'type investering'. Hierna is de enige keuze die je nog hoeft te maken hoeveel bomen je wilt planten.

 • Achterover leunen

  Dat was het! Alles wat jij nu nog hoeft te doen is achterover leunen en genieten van jouw groene investering.

Investeer in bomen
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  matthys noorden
  matthys noorden
  2022-10-11
  Groen mag best wat opleveren! Wij hebben de footprint van onze kids (tot hun 18e) gecompenseerd en de verdienste stoppen we in hun studiepotje. Dubbelwinst. Het persoonlijk contact is verfrissend en ik heb in mijn omgeving al zeker 3 anderen tot investeren gekregen.
  Timon Stolk
  Timon Stolk
  2022-10-08
  Leuke manier van duurzaam investeren. Ze hebben een leuk verhaal en nemen je goed mee in het proces op je eigen dashboard
  Tjerk De Laat
  Tjerk De Laat
  2022-09-24
  Mooi duurzaam initiatief. Erg creatief idee waar wij wel van houden. Goede informatie en makkelijk overzichtelijk platform. Als gezin zowel bomen als olifantengras aangekocht. Nieuwsgierig naar nog meer mooie duurzame initiatieven ūüĆ≥
  thijs koers
  thijs koers
  2022-09-23
  Helder en open initiatief voor een betere wereld
  Danny
  Danny
  2022-06-27
  Mooi en goed duurzaam doel, heldere ambities en een sprankelend, jong en energiek bedrijf! Naast het goede gevoel om in iets duurzaams te investeren voor nu en de toekomst, is ook het rendement aantrekkelijk. Een echte win-win wat mij betreft!
  Irvin den Boer
  Irvin den Boer
  2022-06-25
  Voor mij een mooie manier om mijn vluchten te compenseren. Je wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Fijne organisatie.
  Roel van der Beek
  Roel van der Beek
  2022-06-24
  Mooi om middels een duurzame en groene oplossing een mooi rendement te krijgen.
  Harry Hees
  Harry Hees
  2022-05-24
  Investeren in Corekees is niet duur, maar duurzaam. Omdat het een lange termijn investering is.
  Onno van Mulken
  Onno van Mulken
  2022-04-28
  Ik hou van het idee achter Corekees en de professionele manier waarop ze het uitvoeren. Het is een heel toegankelijke manier om je CO2-uitstoot te compenseren en ontbossing tegen te gaan door het (maandelijks) kopen van obligaties. Hiermee leen je het enthousiaste team van Corekees geld om Pongamia bomen te planten. Deze bomen nemen veel CO2 op en produceren nootjes waarvan biobrandstof en veevoeder wordt gemaakt. De bomen blijven 20 jaar jouw eigendom en gedurende die tijd compenseer je CO2, ontvang je rendement, steun je de lokale bevolking en kun je de groei van je bomen volgen vanaf je persoonlijke dashboard.