Hoe het
werkt

Bij Corekees kun je bomen sparen waarvan de oogsten je later geld opleveren. Maar hoe weten we eigenlijk welke boom van jou is en hoeveel geld ze opleveren? In ons meest recente webinar leren we je er meer over.


1 boom =
1 obli­gatie

Investeren is mogelijk vanaf €20 per maand (=1 boom) via dit platform. Je ontvangt een obligatie voor elke boom die onderdeel is van je investering.

Het Corekees model

1. Online account

Elke obligatie krijgt automatisch een uniek serienummer toegewezen. Dit eigendomsbewijs en alle details over jouw obligaties zijn terug te vinden in een online dashboard.

3. Verhandel obligaties

Obligaties kunnen alleen verhandeld worden via het Corekees platform. Wij dragen obligatie- en serienummers online over aan de nieuwe eigenaar en passen direct het obligatieregister aan.

2. 20 jaar geldig

Het jaar van aankoop geldt als jaar nummer één. Corekees least het land van lokale veeboeren tijdens de looptijd van jouw investering.

4. direct op je rekening

Het rendement is afhankelijk van de hoeveelheid noten die geoogst worden per jaar. De prijs van de noten staat vast in ons afnamecontract. Uitbetalingen worden jaarlijks direct op jouw bankrekening gestort.


Antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk onze help pagina

boom-spaar-abonnement

€1.186

cumulatieve investering

(jaren investeren × inleg per maand)

€1.186

cumulatieve uitbetaling

(gemiddeld 7,8% per jaar)

1.672KG

totale CO₂ compensatie

(bijvoorbeeld 19 vlieguren)

Aantal jaren investeren

20

Aantal bomen

Maandelijks

€97,50


verdienMODEL


De investering

Jouw investering per boom.

De opbrengst

De verwachte jaarlijkse oogstopbrengst van de noten van een volwassen boom.

ImageImage

Ontdek de kwaliteiten
van onze boom

Wij planten Pongamiabomen in natuurgebieden waar al meer dan 10 jaar geen bomen meer groeien. Deze speciale Pongamiaboom absorbeert niet alleen heel veel CO₂ maar produceert ook noten die we voor een hoop geld kunnen verkopen.

meer over De Pongamiaboom