Hoe het
werkt

Bij Corekees kun je binnen 3 minuten al investeren in bomen. Maar hoe weten we eigenlijk welke boom van jou is en hoeveel geld jouw bomen opleveren?


Image

1 boom =
1 obli­gatie

Investeren is al mogelijk vanaf €20 en kan alleen via ons platform. Voor elke boom die onderdeel is van je investering ontvang je een obligatie.

Het Corekees model

1. Online account

Elke obligatie krijgt automatisch een uniek serienummer toegewezen. Dit eigendomsbewijs en alle details over jouw obligaties zijn terug te vinden in een online dashboard.

2. 20 jaar geldig

Het jaar van aankoop geldt als jaar nummer één. Na 20 jaar wordt de boom teruggegeven aan de lokale veeboeren wiens land we leasen tijdens de looptijd van jouw investering.

3. Verhandel obligaties

Obligaties kunnen alleen verhandeld worden via het Corekees platform. Wij dragen obligatie- en serienummers online over aan de nieuwe eigenaar en passen direct het obligatieregister aan.

4. direct op je rekening

Het rendement is afhankelijk van de hoeveelheid noten die geoogst worden per jaar. De prijs van de noten staat vast in ons offtake agreement. Uitbetalingen worden jaarlijks direct op jouw bankrekening gestort.


Antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk onze help pagina

HET verdienMODEL


De investering

Jouw investering per boom.

De opbrengst

De verwachte jaarlijkse oogstopbrengst van de noten van een volwassen boom.

Bereken je rendement

Vul hier het bedrag in dat je wilt investeren en wij berekenen je redement over een periode van 20 jaar.

Inleg€760
Image
€1.946

Gemiddelde uitbetaling van 7,8% per jaar over een periode van 20 jaar.

Image
33.440KG

Deze hoeveelheid CO2-compensatie is gelijk aan 372 vlieguren.

Image Image

Ontdek de kwaliteiten
van onze boom

Wij planten Pongamiabomen in natuurgebieden waar al meer dan 10 jaar geen bomen meer groeien. Deze speciale Pongamiaboom absorbeert niet alleen heel veel CO₂ maar produceert ook noten die we voor een hoop geld kunnen verkopen.

meer over De Pongamiaboom