COMPENSEER JE CO2-UiTSTOOT MET COREKEES

plant bomen

Ben je op zoek naar een manier om je CO2 uitstoot te compenseren? Zoek niet verder: Corekees heeft de oplossing voor je! Door samen met ons bomen te planten compenseer je je uitstoot. Wil je nog een stapje verder gaan? We helpen je CO2-neutraal of -negatief te worden.

Word CO2 - negatief

(da's dus positief)

Door met Corekees Pongamiabomen te planten compenseer je je CO2-uitstoot en kun je CO2-neutraal of zelfs -negatief worden. Naast het compenseren van je uitstoot zorgen Corekees bomen ook nog eens voor financieel rendement! Bekijk ons Pongamiaproject om te leren hoe dat precies werkt.

Image

CO2-compensatie

Pongamia bomen staan bekend om hun grote CO2-opname. Gemiddeld 44 kilo CO2 per boom, per jaar! Dit staat gelijk aan 338 km met de auto. Ter vergelijking: een volwassen eik compenseert slechts 22 kg CO2 per jaar!
Image

Rendement

De noten die aan deze bomen groeien worden elk jaar geoogst en verkocht. Dit levert investeerders een verwacht jaarlijks rendement van 7,8% op.
Image

Volg je bomen

Volg de opbrengsten en CO2-compensatie van de bomen in ons investerings­dashboard.

Over Corekees

Corekees gelooft dat investeringen in duurzaamheid beloond moeten worden. Daarom bieden we jou op ons platform de mogelijkheid om geld te verdienen door te investeren in duurzame projecten. Ons huidige project is gericht op het planten van Pongamiabomen in natuurgebieden in Paraguay die langer dan 10 jaar geleden ontbost zijn.

Download de informatiebrochure
Image

Binnen no time geregeld

Bomen planten is niet alleen duurzaam maar ook heel gemakkelijk. In drie simpele stappen ben je klaar.
 • Log in op jouw Corekees Dashboard

  Of registreer als je nog geen account hebt.

 • Klik op investeren

  In het dashboard klik je op 'investeren' en selecteer je 'abonnement' of 'eenmalig' onder het kopje 'type investering'. Hierna is de enige keuze die je nog hoeft te maken hoeveel bomen je wilt sparen.

 • Achterover leunen

  Dat was het! Alles wat jij nu nog hoeft te doen is achterover leunen en wachten totdat het eerste rendement uitgekeerd wordt. Je kunt dit bedrag gebruiken om meer bomen te planten, of het uit laten keren op je rekening.

Investeer in bomen
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  Danny
  Danny
  2022-06-27
  Mooi en goed duurzaam doel, heldere ambities en een sprankelend, jong en energiek bedrijf! Naast het goede gevoel om in iets duurzaams te investeren voor nu en de toekomst, is ook het rendement aantrekkelijk. Een echte win-win wat mij betreft!
  Irvin den Boer
  Irvin den Boer
  2022-06-25
  Voor mij een mooie manier om mijn vluchten te compenseren. Je wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Fijne organisatie.
  Roel van der Beek
  Roel van der Beek
  2022-06-24
  Mooi om middels een duurzame en groene oplossing een mooi rendement te krijgen.
  Harry Hees
  Harry Hees
  2022-05-24
  Investeren in Corekees is niet duur, maar duurzaam. Omdat het een lange termijn investering is.
  Onno van Mulken
  Onno van Mulken
  2022-04-28
  Ik hou van het idee achter Corekees en de professionele manier waarop ze het uitvoeren. Het is een heel toegankelijke manier om je CO2-uitstoot te compenseren en ontbossing tegen te gaan door het (maandelijks) kopen van obligaties. Hiermee leen je het enthousiaste team van Corekees geld om Pongamia bomen te planten. Deze bomen nemen veel CO2 op en produceren nootjes waarvan biobrandstof en veevoeder wordt gemaakt. De bomen blijven 20 jaar jouw eigendom en gedurende die tijd compenseer je CO2, ontvang je rendement, steun je de lokale bevolking en kun je de groei van je bomen volgen vanaf je persoonlijke dashboard.
  Arend Jan Veen
  Arend Jan Veen
  2022-03-28
  Corekees heeft een mooie visie en helder duidelijk uitgelegd concept achter het beleggen met pongamiabomen. Middels een maandelijks abonnement op het kopen van bomen heb ik een goede aanvulling op mijn portfolio waarbij ik voor de lange termijn een zakcentje erbij verdien en ook nog eens groen.
  Mathijs van Zuijlen
  Mathijs van Zuijlen
  2022-03-26
  In onze zoektocht naar een manier om duurzaam te investeren kwam Corekees steeds weer naar boven. Na me ingelezen te hebben en een rits vragen richt Nick en Tamar te hebben afgevuurd zijn we begonnen en tot op heden zeer tevreden! Het contact is zeer open en laagdrempelig en het duurzame doel gekoppeld aan een goed rendement is voor ons de perfecte combinatie.